logo
logo
Banner---Howest_1201x0

In samenwerking met Howest bieden we alle Howest-studenten de mogelijkheid om een Apple MacBook aan te schaffen aan een ongelooflijk scherpe prijs. De configuraties werden door Howest vooropgesteld en zijn ideaal om je studies mee te voltooien. Bestellen kan vanaf 1 juni 2021 tot en met 31 oktober 2021. Er is geen mogelijkheid om af te wijken van deze configuraties binnen dit laptopproject, met uitzondering van het toetsenbord (AZERTY-QWERTY).

edu-logo-ase_414x0

Vervangtoestellen

Bij eventuele problemen kan je terecht in één van de Lab9-winkels (Kortrijk, Roeselare, Brugge, Ieper, Aalst, Brussel, Luik en Oostende) waar herstellingen ter plaatse gebeuren.

 

Indien het probleem het toelaat krijg je zelfs onmiddellijk een gratis vervangtoestel mee naar huis voor de duur van de reparatie! Vervangtoestellen zullen aanwezig zijn in de winkel in Kortrijk.

 

De vervangtoestellen die Lab9 aanbiedt zijn géén onderdeel van Applecare of Lab9Care, maar zijn een extra service van Lab9 voor Howest-studenten.

Verzekering

We bieden je tevens de mogelijkheid om je aankoop te verzekeren tegen externe factoren zoals waterschade, valschade en stroompieken. Zo ben je zeker dat je je MacBook gedurende je volledige studie kunt gebruiken, zonder risico's. Dit is zeker aan te raden! 

Levering

Leveringen kunnen ofwel opgestuurd worden, ofwel opgehaald worden op onze B2B-vestiging (Dumolinlaan 5, 8500 Kortrijk). Van zodra je MacBook of iPad bij ons op stock is geven we een seintje. Bij het bestellen van je MacBook hou je best ook rekening met een levertermijn van 2 à 4 weken. 

AppleCare

Bij aankoop van je MacBook heb je de mogelijkheid om AppleCare aan te schaffen. Applecare omvat een verlenging van de standaardgarantie en biedt wereldwijd dekking aan bij problelmen. Indien je dus in het buitenland zou verblijven, kan je ook daar bij een erkende Apple herstelservice langsgaan.

 

Applecare biedt echter géén dekking voor externe factoren zoals bijvoorbeeld waterschade, glasbreuk of diefstal. Hiervoor bieden we aanvullend Lab9Care aan. 

NIEUW - Uw oud Apple toestel is nog geld waard

Breng je oude computer binnen bij Lab9 en krijg nog een mooi bedrag terugbetaald voor je oude Mac, iPad of iPhone. Indien je een toestel wil binnen brengen maak een afspraak via ons hoofdkantoor Online Grafics 056 25 55 11